Dertig jaar passie en onderzoek

Aldo Bernardi heeft zijn eigen bijzondere en vertrouwde stijl ontwikkeld, een stijl die zee herkenbaar is in de wereld van verlichting en de verlichtingsaccessoires. In zijn collectie, Bernardi combineert traditie en innovatie.

De collectie heeft een ziel en verrijkt huizen en tuinen met haar authentieke verlichting en karater.

De firma Aldo Bernardi onderscheidt zich door haar ambachtelijke karakter, de handgemaakte afwerkingen, de handgeschilderde deocrs en is een toonbeeld van de typische know-how van de regio Asolo in Italië.

Lighting Collections

Catalogues

Lampade di Design: MATRIOŠKE, CIPOLLE, BOLLE

Gli Ottoni

Series van de schorsing lampen met wandlampen, geschikt voor elk type van toepassing. Hun bijzondere is vooral de elektrische installatie opgenomen insidecopper toevoerkanalen, die ook kan worden aangesloten op een gelijkwaardige extern systeem, bestaande uit Aldo Bernardi componenten (schakelaars, aansluitingen, aansluitdozen, rechte of gebogen buizen)

Le Ceramiche

Verschillende oplossingen zeer geschikt voor binnenverlichting. Deze omvatten up-down-lampen, hanglampen en wand-lampen in gedecoreerde keramische handgemaakte; hanglampen en wandlampen in glas met elementen in de leeftijd van messing, downlights en wand-lampen in het gips. Aldo Bernardi, in zijn collecties, herstelt deze antieke kunst, in een poging om zo getrouw mogelijk om de handleiding te werken, waar de menselijke hand is nog steeds onmisbaar. Het resultaat is een elegant product, sober en licht, dan onlys een proces van dit type kan mogelijk te maken.

Ilustri

Ilustri is een wedergeboorte voor ambachtelijke keramiek. Bestaat uit zeven schorsing modellen, de I lustri collectie heeft een minimalistisch design, maar nog steeds aantrekkelijk metallic effecten. De afwerkingen beschikbaar zijn: glanzend wit, mat wit, koper metaal, glanzend zwart, matzwart, iriserende zwart, goud, platina, koper, goud lijn, goud / koper lijn en platinum / koperlijn. Terwijl vakmanschap op een centrale plaats, Aldo Bernardi komt met een nieuwe, uiterst moderne collectie. Aldo verandert de regels, associëren kwaliteit met elegantie, vakmanschap met de moderniteit.

Correnti & Movimenti

Een serie van accessoires die opbouw- bekabeling systeem mogelijk te maken. Dit zijn schakelaars, verbindingen, verdeelkasten, pijpen waardoor de elektrische draden worden gevoerd die kunnen worden gecombineerd met apparatuur van onze productie

Terracotta D'arte is de exclusieve importeur van het Aldo Bernardi collectie voor de Benelux.

Voor meer informatie, klik hier.