30 jaar passie en onderzoek.

Aldo Bernardi heeft zijn eigen bijzondere en vertrouwde stijl ontwikkeld, een stijl die zeer herkenbaar is in de wereld van de verlichting en de verlichtingsaccessoires. Aldo Bernardi combineert traditie en innovatie.
De collectie heeft een ziel en verrijkt huizen en tuinen met haar authentieke verlichting en karakter.
De firma Aldo Bernardi onderscheidt zich door haar ambachtelijk karakter, de handgemaakte afwerkingen, de handgeschilderde decors en is een toonbeeld van de typische knowhow van de regio Asolo in Italië.

De collecties

Gli Ottoni
Een collectie hang- en wandlampen, geschikt voor een ruime waaier aan toepassingen voor zowel binnen als buiten.
De grote bijzonderheid schuilt in het architecturale systeem “Impianto a vista”. Dit systeem bestaat uit tubes, krommingen, elektrische aansluitingen, schakelaars, stopcontacten, … voor een architecturale elektrische aansluiting.
De laatste nieuwigheid van Aldo Bernardi is de “Rustic Silver”-patina. De lampen en toebehoren worden in een zilverbad ondergedompeld zodat zich een zilveren laag op de lampen afzet. Het resultaat is exclusief, mooi en verfijnd.

Ceramiche.
Deze collectie in keramiek biedt een brede waaier aan oplossingen voor binnenverlichting. Ze omvat hanglampen, hanglampen met gewicht, muurlampen.
Keramiek is een fascinerende kunst met een rijke geschiedenis. Aldo Bernardi grijpt terug naar deze oude kunst. Het resultaat is een elegante, sobere, lichte verlichting die alleen maar mogelijk is door ambachtelijk te werk te gaan.

Ilustri
I Lustri : een nieuw begin voor het keramiek van vandaag en morgen.
I Lustri is een collectie van interieurpendels in keramiek met een minimaliste design en uitzonderlijke afwerkingen. Er zijn 12 verschillende afwerkingen ; Naast de patines mat black, glossy black, mat white, glossy white, copper metal en iridescent black, kan U kiezen voor een metalen patine ; goud, platina en  koper.  Het patine « goud » bevat 24 Karaat goud, en het patine platina bevat 22 karaat platina, die manueel met een pensel  is aangebracht op de geglazuurde keramiek.

Correnti & Movimenti
Een interessante collectie van spots, hanglampen en toebehoren geschikt voor talrijke toepassinen voor binnen.   U vindt in de collectie een ideale oplossing voor iedere situatie. Met de toebehoren  kunt u   iedere hoek van een huis  verlichten

Terracotta D’arte: Exclusief invoerder voor de Benelux
Onze firma is invoerder van de collectie “Aldo Bernardi” in de Benelux.
Meer informatie:  www.aldobernardi.it